Abonează-te la newsletter-ul nostru și bucură-te de incredibilele noastre promoții și nenumăratele avantaje!
 
 
Bine ați venit!
RO
RON
  • RON
  • EUR
021 331 77 84 / 86 / 90
Filtre

Adeziv Hasufix (20 gr)

Adeziv. Pretul afisat este pretul/bucata.
Cod: HASUFIX
Cantitate: 1 tub de 20 grame 
Caracteristici: HASUFIX este o substanta adeviza transparenta de cyanocrylat, de vascozitate medie, care adera in cateva secunde pe aproape toate materialele comune.
In cadrul industriei producatorilor de bijuterii, HASUFIX ® este probat ca fiind foarte bun pentru a lipi cauciuc sau snur de PVC moale de capetele inchizatorilor.
INFORMATII PRODUS: HASUFIX® Uscare – Rapida (adeziv cianoacrilat) este un adeziv cianoacrilat transparent, cu vascozitate medie, care lipeste in cateva secunde aproape orice material.
RECOMANDAT PENTRU LIPIREA DE: Metale, ceramice, cauciuc si plastic (PVC moale si tare, ABS, Poliacrilic, Nylon, PS) Nu lipeste PE si PP. Utilizare limitata pentru materiale absorbante cum ar fi: carton, tesaturi, piele. HASUFIX® poate fi folosit pentru fabricarea bijuteriilor, obiectelor pentru cadou si pentru amintiri, articolelor de publicitate, electronicelor, papusilor si a altor articole pentru folosinta casnica. In fabricarea bijuteriilor HASUFIX® a dovedit cele mai bune rezultate in lipirea cauciucului sau cablurilor moi din PVC pe suprafata metalica a cataramelor. Lipirea rezista timp indelungat pana la temperaturi de 70 ºC si timp scurt la temperaturi mai mari de pana la 100 ºC. Ca majoritatea adezivelor cianoacrilate, HASUFIX® nu lipeste materiale care stau permanent in apa sau umiditate, cum ar fi acvariile si fantanile.
APLICAREA: Suprafetele, ce urmeaza a fi lipite, trebuie curatate de mizerie, grasimi, uleiuri, sapun si complet uscate. HASUFIX® este aplicat prin picurare din sticluta de plastic cu picurator. O singura picatura este sufiecienta pentru lipire. Pentru ca uscarea lui este rapida, suprafetele, ce urmeaza a fi lipite, trebuie puse impreuna imediat dupa aplicarea adezivului cu partea care trebuie lipita. Daca una din parti/suprafete este un material absorbant, HASUFIX® trebuie aplicat pe partea care nu e absorbanta. Evitati aplicarea unei cantitati prea mari de HASUFIX® sau in strat gros, deoarece aceasta duce la intarzierea uscarii si la iesirea surplusului de lipici in afara. De asemenea puterea lipiturii nu va fi maxima, daca HASUFIX® este aplicat in strat prea gros. USCAREA Polimerizarea (intarirea) adezivului HASUFIX® incepe de la contactul cu umiditatea din aer, de aceea trebuie inchisa sticluta imediat dupa folosire. Umiditatea atmosferica ideala pentru a functiona uscarea este intre: 40-70%. Materialele folosite au de asemenea mare influenta asupra timpului de uscare, de exemplu: Cauciuc cu cauciuc : 10-30 sec ; Metal cu cauciuc : 20-40 sec ; Metal cu metal : 1-2 min ; Plactic cu plastic : 1-3 min. Prima intarire/fixare se obtine foarte repede. Fixarea/intarirea finala se produce, in cele mai multe cazuri, dupa 30 min.
INDEPARTAREA PETELOR DE ADEZIV/CURATAREA: Datorita gamei largi de materiale si aplicatii este imposibil sa dam un sfat general. Va rugam sa ne contactati si noi vom incerca sa va dam recomandarile necesare in cel mai scurt timp posibil. Adezivul HASUFIX® varsat pe metale sau alte materiale rezistente la solventi poate fi indepartat cu POLY D (un diluant special, de asemenea disponibil in firma noastra)
ATENTIE ! CIANOACRILATELE POT LIPI PIELEA SI PLEOAPELE IN CATEVA SECUNDE ! Daca se varsa pe piele: indepartati usor, cu actiuni violente. Eventual, asteptati un timp, pana cand adezivul se indeparteaza prin grasimea si regenerarea/reinnoirea naturala a pielii. Daca se varsa pe pleoape: clatiti din abundenta cu apa si mergeti imediat la un oftalmolog. In caz de accident cereti sfatul medicului.
DEPOZITARE/MANUIRE/ARUNCAREA IN GUNOI In comparatie cu alte adezive cianoacrilate HASUFIX® are prorpietati bune pentru viata indelugata pe raft. Sticluta inchisa poate fi depozitata cel putin un an. HASUFIX® poate fi depozitat in loc rece si uscat. Odata deschisa, sticluta trebuie foarte bine inchisa, imediat dupa folosire. Daca nu o folositi mult timp, este recomandata depozitarea in frigider (separat de mancare). Pentru a putea fi folosit din nou, adezivul HASUFIX® trebuie scos din frigider si tinut la temperatura camerei, cateva ore inainte de folosire. Cantitati mici de lipici uscat si recipientele goale pot fi aruncate impreuna cu gunoiul menajer.

Fișier Informație
informatii produs [PDF, 57.88 KB]

Produse noi

Cele mai vândute produse

Sus